The end of Summer

 

There I am, at the office, headache of the stress and just staring out of the window. Or maybe I should say; There I sat. This wasn’t a one time occasion. This was my Summer. While others were enjoying the lovely summer weather and Dutch beaches I was sitting at the office. Wearing my way to hot office outfits and watching everyone elses summer through the torturemachine called; social media.

img_5804-1

Time off

Now you’re obviously thinking; ‘haven’t you ever heard of the weekend? The beach doesn’t disappear on those two days.’ You’ve got a point there, but also you don’t. Have you ever really seen a dutch beach in the weekend on a beautiful summer day? No, cause every square inch is so packed with red sunburnt idiots you should be happy if you even see a single grain of sand. Without a doubt you will find half the Sahara in you bikini bottom at the end of the day though.

Work, work, work

but I’m getting a bit off topic here. So what did I do this summer except for completely neglecting my blog? I’ve been working and participated in Olympic stressing. Trust me, that is a tough sport. I work in my father’s company and when he decided to take off to Turkey for a month, employees were calling in sick and problems kept piling up I was suddenly the one responsible. Sleepless nights, working days till 7 and late night conversations on how to handle things. That was, shortly said, my Summer.

Training

But hey, how did it go with my so-called ‘fitgirl’ lifestyle? The motivation to train was certainly still there. I woke up early in the morning -not always that enthusiastic- to go to the gym before work. Sadly this clumsy girl had injured her back and had to train super carefully. -babyweights- frustrating as hell!

Processed with VSCO with a5 preset

Nutrition

What I did struggle with was my nutrition. Although, I did manage to stay on track all day. But as soon as I got home I broke down and just had to eat all the unhealthy yumminess. Those binge moments were such a shame cause I had tried so hard to keep up with my foodschedule all day. But somehow they were inevitable. -not so proud of this-

So this is how me and my underchins experienced this summer. Now it’s time to get ready for fall. I’m finally back on track nutrition wise and hope that after months of struggling I’ll finally get rid of some of those bulking kilo’s. So ehm, I wrote this down but meanwhile this little piggy already got back to spooning Nutella out of a jar. -it’s just so damn good-

I’ve booked a trip to Valencia so  I will get to enjoy some Summer temperatures after all. It might be Autumn already but this girl is just gonna pretend it’s Summer.

XX

Processed with VSCO with a5 preset

Nederlands

Daar zit ik dan, op kantoor, hoofdpijn van de stress, te staren uit het raam. Of misschien zou ik moeten zeggen; daar zat ik dan. Want dit was geen eenmalig gebeuren. Dit was mijn zomer. Waar anderen genoten van het mooie zomer weer en de Nederlandse stranden, zat ik op kantoor in mijn veel te warme kloffie en kon alleen maar toekijken met behulp van het martelwerktuig geheten; social media.

Vrije tijd

Nu denk je natuurlijk; heb jij nog nooit gehoord van een weekend? Het strand bestaat ook dan. Deels heb je een punt, deels ook niet. Heb jij ooit daadwerkelijk het strand gezien op een mooie zomerse weekenddag in de vakantie? Nee, want elke cm2 is dan zo volbepakt met roodverbrande tokkies dat je al blij mag zijn als je uberhaupt een enkele zandkorrel kunt zien. Uiteraard vind je natuurlijk eind van de dag wel de halve sahara terug in je bikinibroekje.

Werk x3

Maar ik dwaal een beetje af, dus wat heb ik deze zomer wel gedaan naast het compleet verwaarlozen van mijn blog? Ik heb dus gewerkt en meegedaan aan het olympisch stressen. En geloof me, dat is een zeer vermoeiende sport. Ik werk in mijn vaders bedrijf en toen hij besloot een maandje weg te gaan, werknemers zich ziek meldden en problemen zich opstapelden, was ik daar ineens verantwoordelijk voor. Slapeloze nachten, werkdagen soms tot 7 uur en dan s’avonds weer overleggen. Dat was kortgezegd mijn zomer.

Trainen

Maar he! hoe is dat dan gegaan met mijn zogeheten ‘fitgirl’ levensstijl? De motivatie om te trainen was er zeker nog. s’ochtends stond ik -niet altijd even enthousiast- vroeg op om voor het werk te gaan sporten. Jammer genoeg had deze kluns haar rug geblesseerd en moest heel voorzichtig trainen. -babygewichtjes- nogal frustrerend.

Processed with VSCO with a5 preset

Voeding

Waar ik wel heel veel moeite mee had was mijn voeding. Alhoewel, ik hield het de hele dag vol. Maar als ik dan thuiskwam, brak ik en moest en zou al het ongezonde lekkers opgegeten worden. De eetbuien waren zonde, want ik deed zo m’n best om m’n voedingsschema te blijven volgen, maar ze waren ook onvermijdelijk.

Dus dit is dan hoe ik en mijn onderkinnen deze zomer beleefd hebben. En nu is het tijd om ons klaar te maken voor de herfst. Ik ben eindelijk back on track qua voeding en hoop dan na maanden struggelen eens wat van die extra bulk kilo’s weer kwijt te raken. En uhm ja, ik heb dit dan wel zo leuk opgeschreven maar ondertussen is dit varkentje weer terug naar het lepelen van chocopasta uit de pot. -het is ook zo lekker-

Ik heb een weekje Valencia geboekt dus uit eindelijk dan ik toch nog een beetje genieten van de ‘zomer’. In de herfst, dat dan weer wel. Nazomeren it issss.

XX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s